Кадър: Нова ТвПартиите знаем 2 и 200, ще се справим

...
Кадър: Нова ТвПартиите знаем 2 и 200, ще се справим
Коментари Харесай

Десислав Чуколов изригна: Възмущаваме се на изрода, който хвърли детето си от мост, но не и на...

Кадър: Нова Тв

Партиите знаем 2 и 200, ще се оправим и с лев партийна дотация. Голямо перо бяха даренията, които правихме от " Атака " за църкви, храмове и тежко заболели хора. Сега няма да имам такава опция, в случай че ни се изиска помощ. Помолихме евродепутатите с техните големи заплати да отделят колкото могат за дарения. Това съобщи в предаването " Плюс-минус " по Нова зам.-председателят на " Атака " Десислав Чуколов.

" Над 25 хиляди аборта се вършат годишно в България. Българките против 150 лв. убиват плода си. Искаме казусът с абортите да се промени. Искаме парламентарна поддръжка, само че първо в съзнанието на хората. Възмущаваме се на изрода, който хвърли детето си от мост, само че не и на 26 хиляди дами, които същото вършат с децата в утробата си ", разяснява той предлагането на Волен Сидеров за възбрана на абортите.

" Изготвяме закон срещу абортите и в поддръжка на живота на плода, само че първо ще чуем мнението на църквата и мюфтийството. Ще чуем и мнението на тези " за " и " срещу " абортите. Нюанс в закона ще има в случай че се прави аборт след обезчестяване, в случай че заплашва живота на майката или блудничество ", разкри Чуков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР