Кадър: Нова ТвОт началото на седмицата подготвяхме системата за удължаване

...
Кадър: Нова ТвОт началото на седмицата подготвяхме системата за удължаване
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Има и вариант за удължаване на учебната година и отлагане на баловете

Кадър: Нова Тв

От началото на седмицата подготвяхме системата за удължение на отдалеченото образование най-малко до 13 април. Това съобщи в ефира на Нова телевизия просветителният министър Красимир Вълчев.

" Една от най-важните съставки на положителното обучение е положителното взаимоотношение преподавател - родител. Това в този момент се видя още по-ясно ", счита просветителният министър, написа Novini.bg.

По думите му от време на време в едно семейство има телефони, а няма компютри. " Тогава е уместно родителят да снима и да праща на учителя. Няма да има нулева година. Работните дни на учителите ще бъдат приравнени, както и наличията на учениците. 20% са тези възпитаници с който по принцип имаме проблеми и те са от ромските общности, те нямат и устройства. Има надзор на шефовете над учителите. Има среда, само че тук забележителен и ефикасен надзор се реализира и от родителите ", съобщи Вълчев.

На въпрос дали е горделив от това, което вижда от отдалеченото образование, Вълчев съобщи, че с изключение на преход към отдалечена форма на образование, е щастлив, че учителите дефинират стратегиите и са по-гъвкави.

По думите му не е невероятно да се отсрочат изпитите. " Може да се синхронизира и с висшите учебни заведения. Има и вид за удължение на образователната година. Когато си приказвам с хората, виждам, че никой не си прави проекти за пътувания през юни месец ", безапелационен е Красимир Вълчев. Що се отнася до баловете, той съобщи, че е доста евентуално да има отсрочване на датите им.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР