Кадър Нова твОт ДПС отдавна предвидихме разпадането на Обединетите патриоти,

...
Кадър Нова твОт ДПС отдавна предвидихме разпадането на Обединетите патриоти,
Коментари Харесай

Халил Летифов: Отдавна предвидихме разпадането на Обединените патриоти

Кадър Нова тв

От Движение за права и свободи от дълго време предвидихме разпадането на Обединетите патриоти, които не са нито обединени, нито са патриоти. По този метод изгубиха и парламентарната си група, и болшинството в Народното събрание. Сега на тестване е обезпечаването на болшинство и в пленарната зала, и в комисиите. Това са значими въпроси, които касаят не стабилността на властта, а стабилността на страната. Това съобщи в предаването ``Плюс-минус`` по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов, съобщи вести.бг.

По думите такива кавги като в дребната коалиция разрушават доверието в обществото и тогава мъчно може да се приказва за легитимност.

,,Предупрежденията ни през цялото това време станаха факт. Знаехме, че ще излезем прави най-после и че всичко бе въпрос на време, само че това е в ущърб на държавността и гражданите``, разяснява още Летифов за изключването ``Атака`` от дребната коалиция.

Народният представител още веднъж опроверга мълвата, че сред Движение за права и свободи и ГЕРБ има неофициална коалиция.

,,ДПС има съвсем 30-годишен парламентарен и политически опит и да ни вменяват такива неща не е съществено. Ясно е, че такава е тезата на Българска социалистическа партия, само че ние няма да им отговаряме на този популизъм``, уточни той.

,,Ние сме радетели на това да има държавно финансиране за партиите, само че един лев дотация просто не разрешава на партиите да се финансират. Факт е, че тази дотация от един лев към този момент е гласувана и в този момент би трябвало да намерим решение. Не е драма, че ще има финансиране от физически или юридически лица, в случай че произходът на средствата е явен и прозрачен``, съобщи той.

Относно хакерската офанзива против НАП Летифов показа, че това е един в действителност огромен скандал и оставки ще има.

,,Вероятно зад тази офанзива стои гарант. Ще изчакаме да забележим какво ще излезе от следствието на прокуратурата, с цел да проучим всички обстоятелства и условия. Но това е една рецесия, която би трябвало да бъде овладяна и да се върне назад доверието``, сподели в умозаключение Халил Летифов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР