кадър Нова твОсновните задачи, които стоят в момента пред България

...
кадър Нова твОсновните задачи, които стоят в момента пред България
Коментари Харесай

Румен Радев пред ООН посочи най-важните задачи пред България

кадър Нова тв

Основните задания, които стоят сега пред България уточни пред Организация на обединените нации президентът Румен Радев. Това той направи във видеообръщение. В него президентът акцентира, че България е загрижена за трайните закани за сигурността в международен мащаб. Пред обединените народи Радев изрази угриженост и за влошаващата се конюнктура в Афганистан. Във видеобръщението си президентът добавя, че България е положила всички старания за съществуването на задоволително ваксини, съобщи Нова тв. 

" Най-важните задания пред нас са: Да предотвратим разпространяването на коронавируса; да се фокусираме върху световното икономическо възобновяване и да понижим растящите стопански неравенства; да ускорим напредъка в битката с климатичните промени и устойчивото развитие; да се борим с тероризма и трансграничната престъпност, както и да засилим киберсигурността ", посочи българският президент. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР