Кадър Нова твНека се зарадваме на успеха. Днес Европарламента ще

...
Кадър Нова твНека се зарадваме на успеха. Днес Европарламента ще
Коментари Харесай

Мая Манолова: България успя! Утре Европарламента гласува забраната върху двойните стандарти, които са обидни

Кадър Нова тв

Нека се зарадваме на триумфа. Днес Европарламента ще разиска възбраната върху двойните стандарти, а на следващия ден тя ще бъде гласувана дефинитивно. Това е огромен триумф. Водя тази акция от към 3 години и първоначално имаше дори отказване на съществуването на този проблем. Отговорните институции в България бяха много скептични, те не знаеха има ли въобще подобен проблем и в случай че да - може ли да се реши. След това европейския омбудсман при първата ни среща сподели: Ами какъв е казуса, нали тези храни не са отровти!? Оттогава успяхме да създадем коалиция от жители и институции и дружно успяхме да създадем връзки и да убедим Европа, че имаме проблем, че сме жертви на една обидна и дискриминационна процедура. Това разяснява Мая Манолова в студиото на Нова тв.

Това е идея на жителите на Европа, това е триумф за България, уточни тя.

Нека европейските институции да покажат, че в действителност работят за ползите на жителите на Европа. Това е въпрос за доверието и бъдещето на Европа, разяснява Манолова. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР