кадър Нова твНе е изключено управление на ГЕРБ, БСП и

...
кадър Нова твНе е изключено управление на ГЕРБ, БСП и
Коментари Харесай

Гергов: Не е изключено управление на ГЕРБ, БСП и ДПС

кадър Нова тв

Не е изключено ръководство на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това разяснява в ефира на Нова тв Георги Гергов. 

Всички политически партии са отговорни, че няма държавно управление. Цялата мощ и сила за изчегъртване на ГЕРБ, докара до това, че мъчно ще бъде и идващия път да създадем кабинет, уточни той.

По думите му Българска социалистическа партия са постъпили вярно искайки отдръпването на Петър Илиев.

" Нямаше смисъл да ни унижават всичките партии като вземем мандата, единствено с цел да създадем PR на Корнелия Нинова и започнахме да падаме като отвес ", счита Гергов. 

Според него Българска социалистическа партия няма по какъв начин да е първа политическа мощ поради порочния модел в партията.

" Корнелия Нинова по този начин моделира устава, че да си стои докато желае ръководител. Румен Радев няма да съобщи лявото, само че са се разминали някъде с Нинова ", разяснява още той.

Гергов счита, че Слави Трифонов беше неразбираем, а Кирил Петков и Асен Василев са симпатични младежи, само че не са създали нищо за ББР.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР