Кадър Нова твНапрежение в Момчилград след убийството на 7-годишно дете.

...
Кадър Нова твНапрежение в Момчилград след убийството на 7-годишно дете.
Коментари Харесай

Кадри от Момчилград след убийството на 7-годишното момиченце

Кадър Нова тв

Напрежение в Момчилград след убийството на 7-годишно дете. Жители на града упорстват за бързо откриване на закононарушението, за което по- рано беше арестувана жена, заяви Нова тв. 

Вече е доказано, че гибелта на детето е породена от задушаване, а по-късно лицето му е било облепено с тиксо. Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров, а от прокуратурата в Кърджали към момента се въздържат от публични изказвания.

Вероятно точно поради неналичието на информация хората са обезпокоени и заплашват с митинги. Днес те отидоха до полицията, с цел да изискат бързо откриване на убийството.

До петък Дамла е била част от първи „ б ” клас в учебно заведение " Петър Берон ". Там към този момент влязоха психолози.

В Момчилград са потресени и не могат да си обяснят кой може да извърши сходно закононарушение. Детето е живеело с майка си в блок " Слава " в център на града. Бащата и по-големият наследник на фамилията работели в чужбина, а през нощта при Дамла оставала бабата, само че и тя отпътувала.

Миналата нощ от жилището не се чувало нищо. Предполага се, че майката е оставила детето единствено и отишла на работа нощна промяна. Днес стана ясно, че по случая е арестувана близка на детето жена. Хората в града готвят митинги, в случай че няма резултат от следствието.

Взети са и ДНК проби от вкъщи и детето, които следва да дадат повече изясненост по случая. Очаква се и удостоверение от проверяващите дали арестуваната по-рано жена е съпричастна към убийството и дали ще й бъдат повдигнати обвинявания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР