Кадър: Нова ТвМинистърът на културата Боил Банов заяви току що

...
Кадър: Нова ТвМинистърът на културата Боил Банов заяви току що
Коментари Харесай

Министър Банов за записа на Елена Йончева: Страшна помия, непроверена

Кадър: Нова Тв

Министърът на културата Боил Банов съобщи одеве в ефира на Нова Тв, че няма да разяснява записа на Елена Йончева, с който тя го уличава в корупция за градежа на Ларгото.

„ Записът е подправен и противозаконен. Когато видяха през вчерашния ден, че страната съди вложителя, започнаха да приказват за втори суми и така нататък Няма нищо достоверно, аз в този момент мога да направя незабавно една сглобка от диалога, който повеждам с вас в студиото.

Записът е подаден от хора, които действително са нарушители. Страшна мръсотия, непроверена. Елена Йончева и Българска социалистическа партия взеха една мръсотия от изнудвачи и ми я хвърлиха. Защо на мен, тъй като е идеално. Бойко знае, че когато има корупция, ще в профил министъра. Жална им майка, в случай че по този начин ще печелят избори. Елена Йончева, някогашна проверяваща журналистка, взема записа от тези изнудвачи, само че дали ги познава или не ги познава, а идва някакъв рекетьор изнудвач и... Това е детски пиар на Йончева. На министъра на културата да посягаш по този противен метод, значи посягаш на цялата култура. Сега къде ще учи детето ми един-два месеца, до момента в който Прокуратурата се произнесе. Защото в училище се смеят на сина, че има подобен татко министър. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР