Кадър: Нова ТВМерките бяха бързо разхлабени. В НС има едно

Кадър: Нова ТВМерките бяха бързо разхлабени. В НС има едно ...

Валери Симеонов за снимките на Борисов в спалнята: Жена е, другото би било обидно!.Кадър: Нова ТВ

Мерките бяха бързо разхлабени. В НС има едно надпреварване за разхлабването им. Не се слуша Щаба, а тези 5 души изнесоха всичко на раменете си. Баровете и дискотеките не трябваше да се отварят. Това заяви  лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия, пише Novini.bg.

"Нямаме най-важното условие - контролът. Пътувам из България и масово не се носят маски. По бензиностанциите ти правят кафе и ти го дават, а маската им  е под брадата. Хората трябва да бъдат плашени. Бих допълнил заповедта на Ананиев - да се глобяват с 300 лева всеки един работник, които обслужва без маска. Няма контрол, защото определено полицията не се върши работата.  Трябва да има гражданско самосъзнание и да се сигнализира къде има струпване на хора", заяви още той.

По думите му събота и неделя плажовете са пренаситени от хора. Според него около 300 000 души на първа линия в борбата с коронавируса и те ще получат ваучери от 210 лева за почивки. "В туризма нещата се развиват правомерно. Ваучерите работят. Министерството трябва да налага санкциите на отделните тарикати. Имаме добро начало на туристическия сезон. Моята критика е насочена към това, че мярката 60/40 за туризма не преработи", каза още той.

Попитан за шашмите по плажовете като такса барбарон - 6лв, той заяви, че това подлежи на тежка санкция. "Няма заведения извън концесионния договор, щом е на плажа е предмет на договора. Тук го няма контролът. Министерство на туризма трябва да глобява", категоричен е лидерът на НФСБ.

Що се отнася до снимките от спалнята на Борисов, той заяви, че мисли, че е жена, защото другото би било изключително обидно. "Трябва да се установява дали има монтаж на тези снимки или не", каза още Симеонов.

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Източник: petel.bg