Кадър: Нова ТвМайката на 6-годишния Марти от Сандански, който бе

...
Кадър: Нова ТвМайката на 6-годишния Марти от Сандански, който бе
Коментари Харесай

Майката на убития на тротоара Марти настоява за максимална присъда

Кадър: Нова Тв

Майката на 6-годишния Марти от Сандански, който бе прегазен на тротоар, упорства за оптималната присъда на водача. 

„ Дали от несъобразителност или не няма значение, тъй като той лиши човешки живот и лиши моето дете от обич. Сега трябваше да го изпратим на учебно заведение. Какви празници да честваме? “, сподели Мирослава Ставрева пред Нова телевизия.

Трагедията стана преди година и половина. Тогава 72-годишен мъж навлезе в улица по време на ремонт и опустоши момченцето, което се движило по тротоара. А то умря 20 дни по-късно в столична болница.

В момента Стойко Янев е на независимост, за която е платил 1200 лв. гаранция. Опасенията на околните на починалото дете са, че той може да остане ненаказан. А делото против него трябваше да започва през вчерашния ден, само че първото съвещание беше отсрочено.

 „ Вчера трябваше да се състои първото съвещание по делото, само че юристът на обвинения липсваше и то беше отсрочено. Това за нас е аморално. Той няма аргументи, с цел да отсъства. Не може в последния миг той да споделя, че има друго дело в случай, че имаме призовки месец преди делото “, съобщи майката на Марти. 

Това е преднамерено отсрочване на нещата, проточване на делата, с цел да можем да се влачим още години наред, добави тя.

Според нея фамилията и околните на Стойко Янев се пробват да трансферират виновността на различен. Майка на убитото дете е безапелационна, че би трябвало да има промени в закона, тъй като той планува от две до 6 години затвор за водачи след сходна покруса.

„ Този човек не е идвал. Не го желаеме в къщи, само че тези хора са прекомерно нагли, цялото семейство е такова. Жена му пристигна в болничното заведение в деня на случая и до момента в който нашето дете лежеше в операционната, се опитваше да ни изяснява по какъв начин нейния брат умрял при ПТП, вместо да каже, че съжалява “, прибавя Мирослава Ставрева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР