Кадър Нова твМъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност

...
Кадър Нова твМъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност
Коментари Харесай

Нова тв: Мъж твърди, че е глобен с 250 лева за липсваща „Гражданска отговорност”, а имал такава

Кадър Нова тв

Мъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност 250 лв. за това, че кара без годна " Гражданска отговорност ", в случай, че има платена такава. Андриан Иванов е подготвен да съди страната, тъй като не желае да заплаща санкции поради неточност в системата на пътна полиция. Той задава въпроса „ Какво се случва, в случай че одобряват закона за „ Бонус-Малус ” и за какво той ще би трябвало да заплаща по-скъпа застраховка заради неточност в системите на КАТ? ”, споделя Нова тв.

Андриан Иванов купува колата си на 25 април от София. На 30 същия месец, в законоустановения период Андриан прави анекс на застраховката Гражданска отговорност, която е направена от предходния притежател. В дните от закупуването на колата до анекса на застраховката автомобилът попада в полезрението на патрулка на КАТ.

„ На 28-ми ми сформират фиш, с който би трябвало да платя 250 лева санкция заради шофиране без „ Гражданска отговорност ”. Аз закупувам колата с „ Гражданска отговорност ”, споделя Иванов. Фишът Андриян получава 7 месеца по-късно и счита, че е непозволено формиран.

„ Защото „ Гражданската отговорност ” е подписана от предходния притежател през март месец, те ми го сформират на 25 април тази година. И действително аз имам формиран фиш с годна „ Гражданска отговорност ”, а във фиша написа, че карам кола без ”, изясни Иванов.

Проверка в Районното ръководство на полицията в Несебър открива,че към датата на сформиране на фиша Андриан е бил безупречен лидер. Издават му даже документ, с който да апелира.

 От КАТ в Бургас не пожелаха да застанат пред камера и да обяснят, за какво при платена наложителна застраховка камерите на патрулките не са отчели „ Гражданската отговорност ” на Андриян.

От отдел „ Пътна полиция ” към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас обявиха, че казусът ще бъде изпратен за разглеждане към  полицейското ръководство в Несебър, защото техен длъжностен автомобил, оборудван със стационарна камера, е записал нарушаването.

Ако се откри, че фишът е формиран непозволено можел да отпадне. Въпреки това Андриан е наел юрист и си търси правата по правосъден път.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kris (преди 11 минути) Рейтинг: 116033 | Одобрение: 6888 Съди ги момче....съди ги до дупка.....! Тия хептен се самозабравиха.....!! Мама им спермоядска....!! Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР