Кадър: Нова ТвКарантината е наложителна. Медицинският съвет е на мнение,

...
Кадър: Нова ТвКарантината е наложителна. Медицинският съвет е на мнение,
Коментари Харесай

Проф. Костов: Карантината е наложителна. Трябва да бъдат добавени и допълнителни мерки

Кадър: Нова Тв

Карантината е наложителна. Медицинският съвет е на мнение, че би трябвало да бъдат добавени и спомагателни ограничения.

Това разгласи на ексклузивен брифинг проф. Коста Костов - координатор на Медицинския експертен съвет (МЕС) към Министерски съвет, написа Novini.bg.

Той съобщи, че като ръководител е извънредно удовлетворен и благодари на всички свои сътрудници за високата мотивация. По думите му  единствено за 9 дни мотивацията им е 90 пъти по-голяма.

Проф. Костов осведоми тъкмо какво тъкмо е приключил Съветът.

Създаден е артикул, който има три раздела. " В първия са перпоръките в извънболничната помощ. Имаме и общи правила и взимане на ограничения. Приложените до момента ограничения са наложителни. В течение на епидемията същите могат да бъдат олекотени. Диагнозата се основава на PSR проби, а следенето се обезпечава посредством всички останали лабораторни способи ", съобщи проф. Костов.

" Около 50 асоциирани консултанти и сътрудници дадоха своите рекомендации. Имаме поддръжката на една голяма част от медицинския организъм. Днес го пускаме в една зряла юношеска възраст, на следващия ден ще бъде в зряла. Всички членове считат, че отчетът съставлява последователен конспект. Удовлетворен съм от свършената работа ", приключи проф. Коста Костов.

Той показа, че с сътрудниците си имат концепция, когато се затвори тематиката, продуктът на Медицинския съвет да се създаде. От своя страна министър председателят Бойко Борисов изиска да прибавят и името му.

Проф. Костов разкри, че продуктът на Съвета по никакъв метод не се дублира с нечий различен, а е неповторим. " Влизането в нашия артикул е извънредно забавна игра ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР