Кадър Нова твИзмамен от мними майстори на покриви мъж ги

...
Кадър Нова твИзмамен от мними майстори на покриви мъж ги
Коментари Харесай

След като беше измамен: Мъж завърза мними майстори със свински опашки и извика полиция. Сега може да го съдят за отвличане

Кадър Нова тв

Измамен от мними майстори на покриви мъж ги завърза и извиква полиция. Оказа се обаче, че в този момент може да бъде съден за похищение. Случаят е от село Тръмпово. Авансово Ганчо Ганев платил на майстротите 2 800 лв. за махане на покрива. После обаче майстрите зарязват обекта и се стартира искане за още и още пари, с цел да довършат. Потърпевшият обаче ги завързва със свински опашки и вика полиция, споделя Нова тв.

Сагата продължава към този момент няколко месеца.

" Касае се за необикновен тип машинация, осъществена от експерти. Никой не е застрахован. Никота не съм си мислел,, че мога да бъда излъган по този метод. Реших да си поправям покрива. Търсих най-хубавото - с контракт, с гаранции. Намерих, каквото търсих - подписахме контракт, направих заплащания. По контракт им платих 1600 лв. още първия ден като пристигнаха. На третия ден им платих още 1200 лв.. С компанията се свързах и се отзоваха още на втория ден. Показаха ми фотоси на обекти, които са работили. Разчитах на контракта и диалозите ", споделя Ганев. 

" Първият ден работиха обикновено. На втория ден като видях какво вършат, напряко се шокирах. Опитах се да ги изгоня още тогава, само че те ме заплашиха с контракта и със правосъдно гонене. Втория ден качеството на работата нямаше нищо общо с това на фотосите, които бях гледал. Тогава обаче валяха дъждове и аз нямах избор, тъй като бях без покрив. На четвъртия ден се оказах и без пари, и без покрив. Те просто не се появиха повече и аз почнах самичък да си върша покрива. На 17-ия ден се върнаха при мен, само че с искане за още 2000 лв. да завършат покрива ", споделя Ганев. 

В този миг той към този момент е наясно, че е излъган. 

Кварталният поучава Ганев, в случай че се появят " майсторите " незабавно да извика полиция.

" Появиха се и още от вратата се развикаха, че желаят 1000 лв. капаро. Изпаднах в смут, че може да стартират да скапват това, което към този момент съм направил по покрива. Затова им вързах китките на ръцете и извиках полиция. Нямах избор, тъй като от самото начало те ме заплашваха. По време на гражданския арест бях единствено с приятеля си ", споделя той.   

" Патрулката пристигна да ги прибере, а аз отидох в полицията, с цел да подам тъжба. В един миг аз се озовах заключен в ареста и разбрах, че майсторите са имали юрист от София, който в границите на час е съумял да реагира, написали са си тъжба, споделили, че са били заложници, че съм ги измъчвал ", споделя Ганев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР