Кадър: Нова твИстория за доброто. Четвъртокласници от Сандански намериха пари

...
Кадър: Нова твИстория за доброто. Четвъртокласници от Сандански намериха пари
Коментари Харесай

Деца намериха пари на улицата и ги предадоха в полицията

Кадър: Нова тв

История за положителното. Четвъртокласници от Сандански откриха пари на улицата и ги върнаха в полицията. Собственикът на сумата, към момента се търси.Петя, Божидара и Анастасия. Връщат се от обяд, когато в региона на учебното заведение си, намират пари. И изпадат в суматоха, оповестява Нова тв.

„ Мислихме, мислихме и най-после взехме решение да звъннем на някого и избрахме на майката на Анастасийка ”, споделя Божидара. Тя им споделя незабавно да отидат в полицията.

„ Ако бяха тези пари на някой възрастен човек и да му трябват за медикаменти или за нещо друго ”, съобщи едно от децата – Петя. С тези мисли децата потеглят към полицията, където предават сумата.

„ Аз се впечатлих и мисля,че тяхната постъпка демонстрира,че би трябвало да имаме вяра в младежите, в това,че те са носители на едни добродетели ”, споделя инспекторът в детска педагогическа стая Мария Манушева.

От полицията незабавно вземат решение да изпратят в учебното заведение на девойките благодарствено писмо. Децата са наградени и от своите учители. Последният път, когато някой е предал открита сума пари в полицията в Сандански е било преди година. Отново от възпитаници от същото учебно заведение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР