Кадър: Нова ТвИнтересна дискусия гледаха току що зрителите в Здравей,

...
Кадър: Нова ТвИнтересна дискусия гледаха току що зрителите в Здравей,
Коментари Харесай

Мениджър шокира Виктор Николаев с това, което обяви в ефир. Тв водещият заключи: Ето защо едно момиче не трябва да ходи в БАН, а да...

Кадър: Нова Тв

Интересна полемика гледаха одеве феновете в „ Здравей, България ” по Нова Тв.

Мениджърът във компания за асортимент на фрагменти Алесандър Георгиев разкри, че в околните години най-търсени за работа ще са ИТ експерти, интернационалните водачи и продавачки в магазин.

Това предизвика Виктор Николаев незабавно да го попита: „ Защо продавачки, откакто към този момент всеобщо се пазари в Интернет? ”

„ Защото доста непознати компании влагат в България, постановат марките си тук и откакто откриват магазини, търсят и продавачки против положително възнаграждение. ”, отговори Георгиев.

Последва нов въпрос на Николаев: „ Колко получава един продавач-консултант? ”

„ Между 800 и 1200 лв.. ”, разкри Георгиев.

„ Значи излиза, че едно момиче не би трябвало да желае да отиде в Българска академия на науките, а да се оглежда какво да продава. ”, установи Виктор Николаев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР