Кадър: Нова ТвФолкпевицата Емилия се обясни в любов на любимия

...
Кадър: Нова ТвФолкпевицата Емилия се обясни в любов на любимия
Коментари Харесай

Емилия се обясни в любов на любимия си мъж в ефир: Не съм обичала така и никой не ме е обичал по този начин!

Кадър: Нова Тв

Фолкпевицата Емилия се изясни в обич на обичания си мъж Башур. Тя направи това в изявление за „ На кафе ” по Нова Тв.

Ина Чочева й напомни, че неотдавна е имала рожден ден и е била сюрпризирана от Башур с доста хубав жест, и я попита до каква степен е значимо за нея да получава такива сантиментални дарове и цветя.

Ето какво отговори Емилия:

„ За мен е значимо една жена да получава дарове тъкмо от мъжа, който желае. Защото доста пъти получава дарове не от хората, които желае. Аз имам щастието да получавам дарове от индивида, който обичам с цялото си сърце и сме доста свързани. Тогава щастието е цялостно.

За първи път го изпитвам, за първи път усещам това нещо, по тази причина по този метод го изяснявам, тъй като преди съм се чудила в профил по какъв начин има дами, които се усещат по този начин спокойни, мощни и красиви, излъчващи добрина. Тази обич ме прави доста по-добра.

Аз не съм обичала по този начин и никой не ме е обичал по този метод. Имала съм някаква база дарове, само че не мога да я сравня с тази, тъй като в този момент любовта ни е взаимна.

За рождения му ден му направих една прелестна изненада с пет девойки, които свирят на цигулка и виолончело. Изсвириха му под терасата „ Жутем ”. Беше готино, дори си го заснехме за нас, да го имаме за спомен. За мен такива неща са значими. Много е значимо индивидът да знае насреща, че някой мисли за теб. И назад... ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР