Кадър: Нова ТвДо 9,30 – 10 часа вчера заподозреният за

...
Кадър: Нова ТвДо 9,30 – 10 часа вчера заподозреният за
Коментари Харесай

Ексклузивно по Нова Тв: Кметът на село Луково разкри къде е видян убиецът Росен

Кадър: Нова Тв

До 9,30 – 10 часа през вчерашния ден обвиненият за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов е бил във вилата си в село Луково. Това съобщи одеве кметът на селото по Нова Тв.

„ Вилата не е негова, той се е самонастанил в нея. Вътре е имало включен компютър, телефон, помещението е бил отоплено, имало е и храна ”, съобщи кметът.

Ето какво сподели още той:

„ Преди години този мъж водеше дребни девойки в същата вила. Беше упрекнат в блудничество и влезе в затовра. Той идваше във вилата през седмица или един път в месеца, преспиваше и си тръгваше.

Той не е наш гражданин, не знам дали е плащал наем за вилата. Знам, че се е самонастанил в нея. Тя е първокласна, обзаведена, само че нямам визия кои са притежателите. Тук има 3000 вили, има и запустели вили. Около вилата, където е обитавал той, няма съседи, вилата е отдалечена. Имаше преди съседи, само че починаха.

Този човек не е контактувал с локалното население, само че хора са го виждали. Такива, които са желали да разберет за какво води дребни девойки. Аз го подозирах, срещал съм го, само че не съм разговарял с него. Не знам дали е бил в чужбина. Само знам от служители на реда, че стопираха да го търсят преди време, защото е в пандиза. ”

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР