Кадър: Нова ТвДепутатът от ВМРО Искрен Веселинов бе гост в

...
Кадър: Нова ТвДепутатът от ВМРО Искрен Веселинов бе гост в
Коментари Харесай

Току що в ефира: Искрен Веселинов намекна, че Патриотите ще напуснат парламента и обясни защо Валери Симеонов не става за водач на листата им за евроизборите

Кадър: Нова Тв

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов бе посетител в предаването „ Плюс минус ” по Нова Тв. Той изясни кое може да накара Обединени Патриоти да изоставен Народното събрание, разяснява протеста на Българска социалистическа партия и уточни кой би трябвало оглави листата на Патриотите за изборите.

Ето какво сподели Веселинов:

„ Ако забележим, че Движение за права и свободи заемат мястото на Обединени Патриоти, в резултат на връзките си с ГЕРБ, ние ще напуснем Народното събрание, защото ролята на смокинов лист никога не е приятна на никой. Първата и най-важна причина ние да сме в държавното управление, е да държим Движение за права и свободи отвън него. На Движение за права и свободи им вършат жестове на парламентарно равнище, с цел да бъдат интегрирани в границите на един естествен парламентарен живот.

Проблемът на опозицията в този момент е да изясни своето държание. Българска социалистическа партия ясно би трябвало да съобщи за какво прави дребни циркаджийски номера, с цел да притегля винманието. Тяхната позиция беше почтена и поредна. Вместо да изразят задоволство от смяната на курса, те да бойкотират до дъно, е неприемливо. Вървят техни представители от студио в студио и изваждат тролчета от друг тип, само че някакъв общоприет резултат няма.

Дали Валери Симеонов може да е лидер на листата на Патриотите за евроизборите? Във Вътрешна македонска революционна организация няма неразрешена кандидатура, само че не би трябвало ли да сложим отпред на листата човек, който ще донесе най-голямата ни поддръжка и да е различим. Лично аз считам, че единственият различим евродепутат е Ангел Джамбазки. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBanner
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР