Кадър Нова ТвДепутат от Демократична България обяви кой предложен министър

...
Кадър Нова ТвДепутат от Демократична България обяви кой предложен министър
Коментари Харесай

Михалев, ДБ: Няма да подкрепим Николай Радулов за вътрешен министър

Кадър Нова Тв

Депутат от " Демократична България " разгласи кой препоръчан министър от  " ИТН " няма да поддържат. С Има Такъв Народ гледаме в една посока. Има светлина в тунела. Това съобщи депутатът от " Демократична България "  Стоян Михалев в утринния блок на Нова телевизия. 

След диалозите в петък стана ясно, че " ИТН "  и " Демократична България "  са се споразумели за правосъдната промяна.

Това включва и закриването на профилирания съд и прокуратура. Наистина гледаме в една посока с тях по тези тематики, уточни Михалев.

По думите му Има Такъв Народ и „ Демократична България ” са се споразумели по главната рамка, оттук-нататък ще се беседва по детайлите.

,,Персонални назначения в кабинета не са били предмет на диалог вчера``, сподели Михалев.

Няма да поддържат обаче Николай Радулов за вътрешен министър. Няма да поддържат и ръководство, разчитащо на Движение за права и свободи.

,,ДПС за нас е алена линия. Ако има по някакъв метод връзка на идващото ръководство с Движение за права и свободи, ние няма да го подкрепим. Можем да бъдем и сътрудници, и съперници на това управление``, заяви още Михалев. 

Според него " Демократична България "  е поръчител, че Движение за права и свободи няма да е част от властта.

Лесният път е нови избори – социолозите са безапелационни, че единствено " Демократична България "  повишава резултата си. Но това не е добре за България. Интересът на българските жители е най-съществен. Ние сме в Народното събрание поради задачите, които сме си сложили. Ако не можем да ги осъществим, няма да сме там, сподели Михалев.

„ Демократична България ” ще има своя кандидатура за президентските избори. Към момента обаче още не е избрана двойката, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР