Кадър Нова твДелото се забави пет години, обвинителният акт бе

...
Кадър Нова твДелото се забави пет години, обвинителният акт бе
Коментари Харесай

Оцелялата в асансьор-убиец Мария: Все още се боря с болката, предстоят ми още две операции в чужбина

Кадър Нова тв

Делото се забави пет години, обвинителният акт бе върнат от съда, защото той откри, че има пропуски. В момента сме на стадий очакване да бъде обновено делото. Споменът за случитолото се не избледнява, няма по какъв начин да не помни за това, само че живота е предизвикателство, което би трябвало да одобряваме с възприятие за комизъм. Това споделя Мария Ваклинова, която пострада през 2014 година в асансьор, който пада от 9-ия етаж на жилищна постройка, съобщи Нова тв. В кабината дружно с Мария е имало и друга жена, само че тя е починала. Оттогава оживялата се бори да се върне към естествения си живот.  Минали са към този момент пет години от случая, само че Ваклинова към момента се буди с болежка. Трябва да се създадат още две интервенции - на гърба и на крайници й. Лекарите у нас не се наемат. виенските им сътрудници споделят, че могат, само че цената е висока. Операциите, прегледите, пътните и интервенциите възлизат на 40 000 лв.. Затова околните на Мария приканват за помощ.

Бяха ми направени четири интервенции след случая, като три от тях бяха животоспасяващи. Предстои да ми бъдат направени още две. Трябва да ми бъде взета кост от таза и сложена в ходилото, с цел да спра да изпитвам болежка и да ми бъде отстранена стабилизиращата система на гръбнака, споделя Мария.

На 30 ноември следва да бъде извършен благотворителен концерт, на който хората могат да оказват помощ финансово на Мария, с цел да се оперира във Виена. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР