Кадър: Нова ТвД-р Нигяр Джафер от ДПС коментира в Здравей,

...
Кадър: Нова ТвД-р Нигяр Джафер от ДПС коментира в Здравей,
Коментари Харесай

Д-р Джафер: ГЕРБ управляват 11 години, а не правят реформи. Живеем от криза в криза, от скандал в скандал

Кадър: Нова Тв

Д-р Нигяр Джафер от Движение за права и свободи разяснява в „ Здравей, България ” по Нова Тв за какво не са подписали претекстовете за вота на съмнение, който Българска социалистическа партия внесе. Тя насочи и остри упреци към ГЕРБ, че за 11 години ръководство не вършат промени.

Ето какво съобщи доктор Нигяр Джафер:

„ Не подписахме претекстовете за вота на съмнение, защото имаме други причини, които ще изложим в зала, които в едната си част се припокриват с претекстовете на сътрудниците, а с друга част - не. Това че не би трябвало да се прави нищо, с цел да се разклаща стабилността на това ръководство, стабилността на властта, докара до разпад в цели браншове. Не може с аргумента, че би трябвало да се обезпечи успокоение на властта, да не се правят жизненоважни промени, да се стига до разпад на цели браншове.

Отричането на промени, непредприемането на нищо, докара до обстановка, на която бяхме очевидци – водоснабдяване, екологичен бранш, опазване на здравето, ръководство на боклуци.

ГЕРБ би трябвало да разбере, че всяка реформаторска стъпка щеше да нанесе по-малко имиджови вреди, отклкото това да живеем от рецесия в рецесия, от скандал в скандал.

ГЕПБ ръководи 11 години. Това е задоволително време, в случай че ГЕРБ не бяха съгласни с някакви подхванати до тогава неща, с нещо, което желаят да трансформират, да го трансформират. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР