Кадър Нова твД-р Десислав Тасков оттегля кандидатурата си за депутат

...
Кадър Нова твД-р Десислав Тасков оттегля кандидатурата си за депутат
Коментари Харесай

Д-р Тасков се оттегля от листата на БСП след репортаж на Васил Иванов

Кадър Нова тв

Д-р Десислав Тасков отдръпва кандидатурата си за народен представител от от листата на " Българска социалистическа партия за България " във Варна, оповестяват от пресцентъра на партията.

" Името ми беше замесено в ефирен репортаж и обвързано с обвинявания в злоупотреби в качеството ми на шеф на общинската болница в град Каварна. Не е това мястото, на което да дава своята позиция. Единственото, в което желая да ви уверя е, че ще диря правата си по правосъден ред, тъй като аз знам истината и знам, че не съм направил нищо, което да ощетява болничното заведение и да облагодетелства мен или който и да е човек към мен. Всичко, което съм правил, е било в полза на лечебното заведение и дръзвам да настоявам, че аз бях индивидът, съдействал за това болничното заведение да не бъде затворена, когато беше оставена без избор поради неуместните решения на управляващите ", споделя Тасков.

" Считам обаче, че в тази обстановка единственото вярно решение е да се отдръпва като претендент за депутат от листата на Българска социалистическа партия Варна за парламентарните избори за 45-то Народно заседание, които ще се състоят на 4 април 2021 година. Не бих желал умишлените офанзиви против мен да навредят нито на партията, нито на вас - хората от Българска социалистическа партия Варна, които неуморно се трудите и стремите към смяна и работите почтено и транспарантно. Поднасям своите извинения, в случай че сте се почувствали наранени от тази кална акция против мен и ви убеждавам, че ще направя всичко допустимо да изчистя името си на почитан доктор. А на всички вас поисквам триумф, тъй като вие можете да донесете смяната ", прибавя той.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР