кадър Нова твЧуждите туристи ще могат да почиват у нас

...
кадър Нова твЧуждите туристи ще могат да почиват у нас
Коментари Харесай

Министърът на туризма в оставка: Чуждите туристи ще почиват у нас срещу поставена ваксина или отрицателен тест

кадър Нова тв

Чуждите туристи ще могат да почиват у нас умерено, стига при идването си на границата да покажат документ, че са им сложени ваксини или пък негативен тест за коронавирус. Това заяви министърът на туризма в оставка Марияна Николова в ефира на Нова тв.

„ Фирмите, които оферират антигенни проби и които ще бъдат признавани, ще бъдат оповестени на уеб страницата на Министерството на здравеопазването ”, сподели още тя.

По думите й разпоредбите, които са определили в Гърция ще влязат в действие от 15 май. „ Ние стартираме сезона по-рано, по тази причина вкарваме разпоредбите от 1май и то с тези условия ”, уточни Николова.

„ Добрата вест е, че съветските туристи идват. Те ще влизат по същия режим от 1 май. Руснаците имат огромна поръчка към нас като дестинация, в това число и за визити навътре в страната. При тях има интерес и към поклонническия туризъм ”, сподели още тя.

Според нея румънските туристи също са подготвени да почиват у нас.

„ За най е най-важно да уверим чуждестранните туристи, че сме безвредна дестинация ”, разяснява още Марияна Николова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР