Кадър: Нова ТвБСП иска да спечели тези избори и работи

...
Кадър: Нова ТвБСП иска да спечели тези избори и работи
Коментари Харесай

Нинова: В Австрия за една оставка за корупция премиерът поиска предсрочни избори, а в България ГЕРБ...

Кадър: Нова Тв

Българска социалистическа партия желае да завоюва тези избори и работи по този начин, че да ги завоюва. Всичко е в ръцете на хората. Това, че ГЕРБ даже и да изгубят изборите, споделят, че няма да подадат оставка. Това не е по европейски стандарт. В Австрия за една оставка за корупция министър председателят изиска предварителни избори. Тук имаме 7 оставки за корупция признати. Това съобщи в ефира на Нова телевизия лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

``
реклама

„ Ще забележим по какъв начин ще действаме след изборите, в този момент сме се съсредоточили в това да ги спечелим ”, добави тя.

„ Нямам желание да упреквам вътрешната съпротива при възможна загуба. Всички ще носим отговорност при загуба. Ще ви отговоря на 27-и дали ще си подам оставката, в случай че загубим евровота ”, съобщи социалистката.

„ Победата на тези избори ще е доста огромна поради желанието за смяна ”, сподели още тя.

Нинова отговори на въпрос дали е имала имущество на стойност 1597 марки, а след това го е продала за 400 000 $: „ За блока в Зимбабве ли говорите? Това се трансформира в огромен анекдот и е анекдот. Купувала съм си акции, само че като влязох в политиката ги продадох. Не съм се обогатила от продажбата им. Аз съм последовател на правовата страна. Тези неща се вземат решение в съда. Аз имам документи и мога да ги покажа ”, съобщи Нинова и добави, че всеки може да пуска колкото си желае подправени вести.

„ Падаме в класацията за приходи. Ние сме най-бедната страна в Европа, ние сме най-корумпирани и сме последни по независимост на медиите. Каквото и да се приказва преди избори, това са обстоятелствата. Големите ни европейски цели - свалянето на механизма на наблюдаване и Шенген - те просто няма да се случат ”, сподели тя.

„ ГЕРБ би трябвало да решат дали да строят пътища, които на идващия ден са пропаднали или да оказват помощ на младите родители ”, атакува ръководещите тя.

„ Много хора споделят, че всички сме идентични. В годините на прехода се направиха неточности, само че сме единствената партия, която желае да поправя това от три години насам. Все отхвърляме какви ли не оферти - да сме част от властта, преференциалния избор и защо ли не. Искаме смяна ", съобщи Нинова.

Тя призна, че не има вяра на прокуратурата: „ Не имам вяра нито за секунда и на КОНПИ. КОНПИ не споделя към този момент месец и половина дали Цветанов е в спор на ползи поради жилището с асансьора. Не може ръководителят на този орган да е с проблем с тераси и да му се има вяра. Той е част от модела. Има опция, ние предложихме различен закон за този орган. Нека да го сложим на масата ", сподели лидерката на социалистите.

" Трябва да се промени избора за основен прокурор. Това е обикновено и главно искане. Не виждам за какво се нервират от това ”, сподели тя.

Тя отговори и дали президентът е на нейна страна при противоречиви тематики: „ Чувствам Радев като човек, с който имаме идентични полезности и хрумвания в политиката, да вземем за пример за върховенството на закона. Имаме идентични позиции за битка с корупцията, само че несъмнено и вие мислите по този начин - че би трябвало да я преборим. Аз поканих Иво Христов да взе участие в листата, а след това знаете по какъв начин се развиха нещата ”, съобщи тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР