кадър Нова твБойко Борисов и ГЕРБ са с много къса

...
кадър Нова твБойко Борисов и ГЕРБ са с много къса
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Паметта на Борисов е много къса

кадър Нова тв

Бойко Борисов и ГЕРБ са с доста къса памет. Това разяснява в ефира на Нова тв Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

От Движение за права и свободи дадоха отговор остро на обвиняванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че работят в съюз с президента, " ИТН " и " Демократична България ". Причина за думите на Борисов са двете комисии в Народното събрание, които оглавиха от Движение за права и свободи - икономическа и районна.

" Всъщност ДПС получи минимум от всички, само че то и по този начин е редно. Ние сме най-малката политическа мощ.Но ми направи усещане, че Борисов ги разяснява с думите " били най-важните, които вземат решение ориста на България ". Ми, той тази икономическа комисия два мандата по ред я беше дал на Българска социалистическа партия. Много къса памет имат. Тази тематика я повдигна Мая Манолова и я подеха и други, само че ми прави усещане, че Бойко приказва това, което и Мая Манолова. Изглежда са си стоплили връзките. Те бяха близки в предишното ", съобщи Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР