Кадър Нова ТвБивш лидер на БСП направи коментар за действията

...
Кадър Нова ТвБивш лидер на БСП направи коментар за действията
Коментари Харесай

Станишев: Не се съмнявам, че ИТН иска промяна, но въпросът е знаят ли как да подходят политически

Кадър Нова Тв

Бивш водач на Българска социалистическа партия направи коментар за дейностите на водещата партия у нас и какво чака от нея. Не се колебая в искреността на " ИТН "  да създадат смяна, въпросът е дали знаят по какъв начин да подходят политически. Това първо придвижване беше много смущаващо. Първо – тъй като беше оповестено, без да се беседва с всички останали, което основава голямо напрежение. Второто, което ме смути, е внезапното отдръпване на този кабинет без задоволително учредения или пояснения. Това, че във Facebook написа едно или друго за някого, не е задоволително основание за мен. Това дава доста рисков сигнал за бъдещето. Това разяснява в предаването " Събуди се "  по Нова телевизия някогашният министър председател и сегашен водач на ПЕС Сергей Станишев.

,,Каквото и държавно управление да се направи, поради тестванията, пред които е изправена България, през които ще би трябвало да минем, промени се вършат постоянно, тъй че има и недоволни. Много елементарно се огъват под натиска, а една ръководеща партия би трябвало да носи на критики``, сподели още Станишев.

С Николай Василев имахме разнообразни възгледи по редица стопански въпроси. Но това, което видях като проектокабинет, беше кабинет на експерти и специалисти, който можеше да свърши работа. От Има Такъв Народ желаят да бъдат нови, хубави и постоянно обичани. Това няма по какъв начин да стане, тъй като какъвто и кабинет да основат, ще бъде наименуван четворната коалиция, счита някогашният министър председател.

Той разяснява и поканата на Има Такъв Народ за договаряния към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. По думите му това е късмет за Българска социалистическа партия да извоюва свои политики в този кабинет, в случай че го поддържа, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР