Кадър Нова твБезкомпромисни ще бъдем към всички концесионери по плажовете,

...
Кадър Нова твБезкомпромисни ще бъдем към всички концесионери по плажовете,
Коментари Харесай

Министър Ангелкова: Безкомпромисни сме към всеки нарушител

Кадър Нова тв

Безкомпромисни ще бъдем към всички концесионери по плажовете, които позволяват нарушавания. Това разяснява в студиото на Нова тв министърът на туризма Николина Ангелкова.

Задължително би трябвало да има обезпечен безпроблемен свободен пешеходен достъп до плажовете, те да се поддържат и почистват. Имаме 80 плажа чартърен и 60 са отдадени на концесия. Безкомпромисни сме към всички нарушавания и произволи на плажа, уточни министърът.

Имаме телефони за сигнали и нередности, както и нередности. Цяло лято нашите мобилни екипи са по плажовете, уточни тя.

Сега установихме, че постоянно туроператорите не слагат на видно място копие на застраховката си, с цел да може хората сами да си създадат инспекция и да с и преценяват риска, добави Ангелкова.

В измененията в закона за туризма сме заложили условия по отношение на външния тип на всички постройки, зелени площи, всички детайли от образа на плажовете и курортите, уточни тя.

Навсякъде по света има разнообразни места за отмора и хората си избират. Ние непрекъснато вършим разбори, с цел да можем да профилираме нашата услуга. България е позната като дестинация,която предлага качество на добра цена. Имаме растеж и 27 милиона осъществени нощувки. Правим доста за привличане на повече туристи към България, разяснява министърът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР