Кадър Нова твБългарските власти затегнаха контрола по границите с Турция

...
Кадър Нова твБългарските власти затегнаха контрола по границите с Турция
Коментари Харесай

Става страшно! Засилиха контрола по границите с Турция и Гърция

Кадър Нова тв

Българските управляващи стегнаха контрола по границите с Турция и Гърция. Освен повече патрули, повече са и инспекциите на колите в пограничните региони, заяви Нова тв.

``
реклама

В околните до границите с Гърция и Турция региони полицейското наличие не е ново. От няколко дни обаче хората споделят, че броят на униформените се е нараснал доста. Това от една страна ги успокоява, въпреки това обаче на фона на събитията в Гърция хората тук са нащрек.

 Вече месец службите в България наблюдават от близко обстановката в Гърция и Турция. Затова и по границите ни наличието на униформени е интензивно.

  „ Колегите от " Гранична полиция " са с усилени патрули и сме пренасочили сили на Жандармерията, които работят в граничните региони. Имаме подготвеност, в случай че се пренесат до нашата реакция, да задействаме проекта за рецесии. Разговаряли сме и с Министерството на защитата, армията също е в подготвеност, нашите сили всички са в подготвеност ”, изясни пред NOVA Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи

За някои от пътуващите увеличеното наличие на униформение е извънредно. „ Нещо извънредно, не е било по този начин в никакъв случай. Сега са повече. ние идваме от Капитан Андреево. Няколко коли видяхме ”, показа Недялка Костадинова.

А в граничните села още си спомнят напора от мигранти преди няколко години. „ Лично аз съм хващал най-малко 40-50 индивида, тука са минавали. Бедни хора. ”, разкзва Коста Атанасов от село Щит.

И макар че обстановката сега е спокойна службите твърдят, че са в подготвеност за деяние.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР