Кадър: Нова ТвАдвокатът на хакера на НАП Кристиян – Георги

...
Кадър: Нова ТвАдвокатът на хакера на НАП Кристиян – Георги
Коментари Харесай

Току-що адвокатът на хакера Кристиян разтърси ефира. Обвини Цацаров и Гешев...

Кадър: Нова Тв

Адвокатът на хакера на Национална агенция за приходите Кристиян – Георги Стефанов, насочи тежки обвинявания към основния прокурор Сотир Цацаров и заместника му Иван Гешев одеве в „ Здравей, България ”.

Това стана, откакто Виктор Николаев го попита по какъв начин ще разяснява изказванията на Цацаров и Гешев, че Кристиян не е работил самичък, а е имал подстрекател или гарант, което е станало ясно от данните в персоналния компютър на Кристиян.

„ Ако са извлекли или изтеглили някакви данни от компютъра на Кристиян, тово е било нелегално, тъй като добиване на данни се прави по Закон и е належащо наличието на юристи и притежателя на компанията.

Моята теза е, че откакто е конфискуван компютъра от Групово дело БОП, са го отваряли и какво ги би спряло да внесат каквито си биха желали данни вътре. Папките в компътъра са попълнени, откакто са го иззели, в случай че е правилно че е отворен, както настояват Цацаров и Гешев. ”, разяснява Георги Стефанов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР