Кадър: Нова ТвТи ли си най-умният в махалата ми каза

...
Кадър: Нова ТвТи ли си най-умният в махалата ми каза
Коментари Харесай

Бизнесменът, подал жалба до Борисов заради Ральо Ралев, разкри как му е поискан подкуп

Кадър: Нова Тв

„ Ти ли си най-умният в махалата ” ми сподели кметът, когато ме одобри за първи път. Не съм виждал такова държание. Прекъсваше ме от самото начало. Каза, че е безсмислено да съм се съветвал с архитектите, тъй като кметството го ръководи той. Къде бил той в цялата скица? Облегна се на столчето и още веднъж с няколко жеста ми загатна, че „ кметството е негово ”. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова Тв Здравко Ангелов, предприемачът, подал сигнал против кмета на регион „ Север ” в Пловдив Ральо Ралев за искане на рушвет.

Припомняме ви, че Ралев беше задържан на 30-ти май, дружно със собствен участник – пловдивски архитект. Кметът беше упрекнат, че е изискал 60 000 лева, с цел да даде разрешителното за градеж.

„ След като бяхме отстранили всички пропуски в плана, отидох до общината да видя какво се случва с разрешителното за градеж. Поведението на чиновниците беше друго – предните пъти бяха усмихнати, а внезапно –неузнаваеми. Тогава разбрах от прочут, че кметът с гневен скандал е прибрал плана в своя кабинет без пояснение ”, добави Ангелов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР