Кадър Нова твПредстоящите вътрешни избори в БСП ще са интересни

...
Кадър Нова твПредстоящите вътрешни избори в БСП ще са интересни
Коментари Харесай

Красимир Янков: Искам оставката на Нинова

Кадър Нова тв

„ Предстоящите вътрешни избори в Българска социалистическа партия ще са забавни освен за членовете на партията, само че и за тези, които симпатизират на столетницата. Те са забавни за всички, тъй като от това дали Българска социалистическа партия ще продължи с това управление, или ще направи промяна, зависи дали партията ще бъде опция и ще смъкна Борисов от власт. Вървейки по настоящия път, със същото управление, виждате, че резултатите са такива. Ние губим чувството на българските жители, че можем да бъдем опция. Според мен това управление би трябвало да се отдръпна ”. Това съобщи в студиото на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” Красимир Янков от „ Българска социалистическа партия за България ”.

„ Разчитам, че всички, които са загрижени за бъдещето на Българска социалистическа партия, ще бъдат справедливи съгласно обстоятелствата. Предстоят ни идващите парламентарни избори. Очакванията към Българска социалистическа партия е да бъде опция на ГЕРБ и да смъкна Борисов от власт ”, заключи Янков. 

„ Резултатите от последните локални избори демонстрират, че най-силните резултати в поддръжка на Българска социалистическа партия в няколко области са към 20-22%. В множеството обаче тя е сред 11 и 14 на 100. Затова споделям да гледаме обстоятелствата и да сме загрижени за бъдещето на Българска социалистическа партия. Отминалите избори могат да бъдат зачетени като триумф и това е положителната вест. Но въпреки това е под упованията на доста от хората, които търсят опция на това ръководство на Бойко Борисов ”, добави Красимир Янков.

Социалистът разяснява и бюджетите за 2020 година „ В тях нямаме нищо ново. Продължава да има липса на правдивост и взаимност. Няма никакви промени ”, уточни Янков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР