Кадър Нова тв Натоварен трафик се очаква и в неделя

...
Кадър Нова тв Натоварен трафик се очаква и в неделя
Коментари Харесай

Натоварен трафик по пътищата и на граничните пунктове в страната


Кадър Нова тв

Натоварен трафик се чака и в неделя по пътищата на страната, а и през контролно-пропускателните пунктове по границите.

В придвижването по това време на годината се включват и хиляди турски жители, които се прибират към Турция през България от страните в Западна Европа, в които работят.

Затова и нашите управляващи оповестиха, че стопират плановите поправки по автомагистрала „ Тракия” през юли. Ще бъде стеснен и тежкотоварният трафик в пиковите часове.

С 30% по-интензивно придвижване се чака през идващите дни и седмици.

Колоната от коли на пункта „ Капитан Андреево” тази заран доближава близо половин километър. Трафикът се е нараснал двойно спрямо предишния месец. Средно на денонощие през пункта минават към 8000 автомобила с близо 30 000 пасажери. Миналата година към 2,3 милиона автомобила са минали през „ Капитан Андреево”.

На сръбската граница при пункта „ Калотина” също се е образувало запушване. Опашката от коли е към 3 км. През съботния ден в пиковите часове пропуснатите коли за час са били към 1000. Чакането е било сред 30-40 минути.

За да става прекосяването през граничните пунктове по-бързо, от „ Гранична полиция” посъветваха всички документи да са приготвени, с цел да могат да бъдат тествани, без да се губи време.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР