Кадър Нова твДоста глупости прочетох в мрежата по повод срещата

...
Кадър Нова твДоста глупости прочетох в мрежата по повод срещата
Коментари Харесай

Каракачанов след срещата между Тръмп и Борисов: Имаше одобрение към правителството ни

Кадър Нова тв

„ Доста нелепости прочетох в мрежата във връзка срещата сред Тръмп и Борисов. Това не е въпрос на народна власт, а на образование ”. Това съобщи вицепремиерът и министърът на отбраната Красимир Каракачанов в студиото на „ Неделята на NOVA ”.

„ Имаше утвърждение към активността на държавното управление ни. Одобрението на България беше поради политиката ни в бранша на сигурността и защитата. То беше поради това, че България е една от дребното страни в Европа, които гонят съзнателно постигане на 2% средства за защита ", сподели той. 

По думите му уволнението на Бисер Петков няма нищо общо с визитата ни в Съединени американски щати и срещата с Доналд Тръмп.

„ Също като вас научих от медиите, че е поискана оставката на Бисер Петков. За мен той е един извънредно способен, правилен и спокоен сътрудник, който умее да води разговор. Каква е била повода да му бъде поискана оставката, аз не знам. Надявам се на първия съдружен съвет да схвана ", сподели той.

„ Ще реша дали ще поддържа оставката на Бисер Петков, когато схвана какви са претекстовете за нея. За това,че Деница Сачева е новото предложение на държавното управление, разбрах преди 5 минути ", съобщи министърът на защитата.
„ 30 години не сме давали пари за армията ни и тя беше докарана в положение, в което извършва отговорностите си в недостиг и в усложнения с риск за живота и здравето на хората ". съобщи Каракачанов. 

„ В Съединени американски щати нещата доста добре се възнамеряват. Тук живеем с концепцията, че да планираш, значи да мислиш социалистически. Техните компании обаче имат интерес към създаване на произвеждане тук. Цяла Източна Европа ще стартира да се модернизира, тъй като в 85% въоръжението им е от времето на Варшавския контракт ", сподели Каракачанов.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 аз (преди 9 секунди) Рейтинг: 1220 | Одобрение: 595 Тоя отново избяга от Карлуково!!! "Аз веч нямам благо, драго, а вий... вий сте идиоти! " Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР