Кадър: Нова ТвБългария от страна на розите, стана страна на

...
Кадър: Нова ТвБългария от страна на розите, стана страна на
Коментари Харесай

Адвокат Марковски обясни защо Мартин ще излезе от затвора на 50 г.

Кадър: Нова Тв

" България от страна на розите, стана страна на вампирите. Да се надяваме, че ще разкрият извършителя разчленените тела. Телата демонстрират и жестокостта на закононарушението ". Това заяви адвокат Марин Марковски в утринния блок на Нова телевизия във връзка двойното ликвидиране в Негован. 
``
реклама

Марковски разяснява и случая с бруталното безчовечие с дребната Кристин.

" При цялостни признания не се понижава присъдата с една трета, а се маха опцията от доживотна присъда. Аз ще предвиждам напълно самоуверено. Имам опит от практиката. След като направи самопризнание, съдът ще го осъди на доживотна присъда, само че законът го задължава да го размени с отнемане от независимост. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Само 60 души търпят доживотна присъда в България ", сподели още той.

" Трифонов ще излезе на 50-годишна възраст, а това момиченце не съумя да си занесе чантата за първия образователен ден ", добави Марковски.

Мартин е направил закононарушението, тъй като има сбъркана полово преценка. Начинът на половото другарство дефинира неговото държание. Педофилите не се превъзпитават, те не се трансформират, единствено се въздържат ", разяснява юристът.

" Педофил в Германия, разрешил да бъде скопен, не лежи в пандиза. Педофилията не постоянно е обвързвана с насилия, само че това е въпрос на психиатрия и логика на психиката, завърши адвокат Марин Марковски и акцентира, че кастрацията не е рационална в България, каквото предложение има от Вътрешна македонска революционна организация. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР