Кадър: Нова телевизияНие успяхме да променим начина, по който разсъждаваше

...
Кадър: Нова телевизияНие успяхме да променим начина, по който разсъждаваше
Коментари Харесай

Александър Сиди: Ние от ВМРО променхме начина, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 г.

Кадър: " Нова телевизия "

" Ние успяхме да променим метода, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 година "  Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

" Нямаме решение за коалиция с НФСБ, подготвени сме и сами да се явим. В околните дни ще се съберем и решим. Партньорството устоя, само че диалогът е дали да не се опитаме сами или да разтеглим обединението Обединени патриоти и да вземем целия родолюбив избор ", съобщи депутатът.

" Ще мислим дали не е пристигнал моментът Вътрешна македонска революционна организация самичък да пробие бариерата и да влезе в идващия парламент. С Движение за права и свободи и Демократична България в никакъв случай не бихме управлявали ", изясни той.

По думите му измежду ценностните им различияс Демократична България са налагането на районен съд Македония в Европейски Съюз непременно, Истанбулската спогодба и либерална-джендър политика.

 

" Вътрешна македонска революционна организация е партия в центъра, не сме се вързали с ГЕРБ, нито сме споделили, че ще се вържем с Българска социалистическа партия. Ние успяхме да променим метода, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 година ", показа Сиди.

Според него това, което е належащо да признае Македония е, че до 1944 година там не са живели други с изключение на българи и малцинства и са говорили на български език. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР