Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeОт дни най-големите

...
Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeОт дни най-големите
Коментари Харесай

Марадона вече не е болница, но ще го лекуват заради алкохолната му зависимост

Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube

От дни най-големите му почитатели се интересуват за положението му. Той беше отведен в болница в съществено положение. 

Аржентинската легенда Диего Марадона ще бъде изписан от болница през днешния ден и ще бъде отведен в клиника за отнасяне на алкохолна взаимозависимост, съобщи неговият юрист

Бившият нападател на Наполи и Бока Хуниорс бе отведен в  болница  за незабавно оперативно унищожаване на хематом в мозъка. Той остана по-дълго под лекарско наблюдаване, откакто алкохолната абстиненция провокира и поява на странични признаци, предава .

След  изписване то 60-годишният треньор на Химнасия ще бъде подложен на  рехабилитация  и единствено най-близките ще имат опция да го посещават.

" Диего ще напусне  болница та през днешния ден и неговото лично предпочитание е да се подложи на  рехабилитация . Хубавото е, че той е с всичкия си и е същият човек, който познавате ", сподели юрист Матияс Морла.

" Той мина през може би най-тежкия миг в живота си и за мен е същинско знамение, че кръвоизливът в мозъка бе открит в точния момент. Иначе това можеше да му коства живота ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР