Кадър: Канал 3Законът за извънредното положение трябваше да се гласува

...
Кадър: Канал 3Законът за извънредното положение трябваше да се гласува
Коментари Харесай

Емил Димитров: Законът за извънредното положение трябваше да се гласува по-скоро

Кадър: Канал 3

Законът за изключителното състояние трябваше да се гласоподава по-скоро, с цел да работи по-бързо. Това изясни в предаването на Канал 3  " Беновска пита " екоминистърът Емил Димитров.

" Трябва да се съблюдава оценката за влияние на околната среда, в противоположен случай ще би трябвало да трупаме отпадъците си пред къщите си. Тези мощности би трябвало ги има, все някъде ще би трябвало да се гори този боклук въпреки всичко. ", сподели Димитров. 

" Европа даде опция на София и тук би трябвало да похвалим Фандъкова, сама да си гори отпадъците. "

" Всички лечебни заведения генерират боклуци, имат контракти с компании. В страната се генерират тонове боклуци, не всички минават през инсинератор. Ние разполагаме с един подобен, който е държавен и е на 4-5 години. Тези тонове боклуци, които ще се създават по време на пандемията от медицинските заведения би трябвало да ги депонираме някъде, би трябвало да работим 24 часа, да намерим хранилище и да действаме. ", сподели той. 

" Запонзал съм премиера. Ако имаме превишения на количествата на медицинските боклуци, имаме подготвеност с камиони да бъдат изпратени към други инсинератори. Ще назначим повече хора, ще осигурим облекло, намерили сме две бази, които ще бъдат охранявани ", изясни екоминистърът. 

" Съществува и различен инсинератор, който е частен. Собственикът е споделил, че ще има подготвеност и ще спомага всеячески в случай че се наложи да поема такива боклуци. ", добави той.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР