Кадър Канал 3В момента има нещо по-голямо - Америка реално

...
Кадър Канал 3В момента има нещо по-голямо - Америка реално
Коментари Харесай

Проф. Ат. Тасев във Всичко коз: Борисов беше спокоен за АЕЦ Белене

Кадър Канал 3

В момента има нещо по-голямо - Америка действително дава разрешението си да строим АЕЦ Белене. Видяхте ли Борисов по какъв начин беше спокоен, тъй като няма този напън от Америка. Това сподели във " Всичко коз " по Канал 3 енергийният специалист проф. Атанас Тасев.

" Затова споделих, че идването на Медведев няма да донесе нова информация. Имах преди 3 година компетенции да беседвам с шефа на " Росатом Овърсийз " - още тогава бе реализирано съглашение, по този начин сега " Дженерал Илектрик " поемат уговорката да вземат участие в плана с търговски заем ", уточни проф. Тасев.

Енергийният специалист Иван Хиновски, обаче, разгласи градежа на втората атомна електроцентрала за " гигапроект ", за който не сме подготвени. Според него до 5 година няма да получим картбланш от Еврокомисията за АЕЦ Белене.

" Не тъй като е неприятен, а тъй като ние сме некадърни да получим сертификация - 5 години ще би трябвало да обясняваме. Аз съм срещу непремерените планове - да вземем за пример АЕЦ Белене е огромна заплаха за влизането ни в еврозоната, тъй като той ще наруши комерсиалния ни баланс.

В момента набира инерция водородната сила, термоядрената сила на конкурентни цени ", сподели Хиновски, като уточни, че най-хубавият вид за България е построяването на седми реактор на АЕЦ Козлодуй. " Няма да го усетим ", уверен е той.

Накрая Иван Хиновски още веднъж се обзаложи да се прекръсти на Хасан, в случай че планът АЕЦ Белене се реализира.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР