Кадър: Канал 3Току що на брифинг вътрешният министър Младен Маринов

...
Кадър: Канал 3Току що на брифинг вътрешният министър Младен Маринов
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов разкри как МВР ще се справи с престъпните групи за фалшиви телкове

Кадър: Канал 3

Току що на брифинг вътрешният министър Младен Маринов разгласи какво ще предприеме Министерство на вътрешните работи, с цел да се оправи с проведените незаконни групи за издаване на подправени телкове.

Ето какво съобщи Младен Маринов:

„ В случая става дума за медиатор, който търси искащи да получт ТЕЛК, а не заболели хора, които търсят ТЕЛК.

По незаконен метод медиаторите целят материална полза, като източват държавния бюджет.

Не постоянно лицата, които са медиатори, са лекари или упражняват лекарската специалност.

Разкриването на незаконни проведени групи може да стане с сложни дейности - надзор, следствие, откриване, което вършим, дейна работа с прокуратурата, в тази ситуация със Специализираната прокуратура. Може би би трябвало да се мисли и за външен надзор в системата, да има доста добър разбор. Тук е мястото да благодаря на Министерството на здравеопазването и Националния застрахователен институт, защото в екипната работа, която бе осъществена на база на този техен разбор, действително ние насочихме в вярната посока нашите дейности.

Трябва да изградим такава система, която да маркира и да светка там, където се появяват несъответствия в процентите. Има области, където процентът на неработоспособност е доста висок, а в други – доста невисок. Това демонстрира, че има някакъв проблем в системата. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР