Кадър Канал 3Президентът стана президент чрез политическото си присъствие като

...
Кадър Канал 3Президентът стана президент чрез политическото си присъствие като
Коментари Харесай

Антоанета Христова: ГЕРБ имат силен лидер. Слави Трифонов е друга опера, Радев не знае какво прави, БСП не е наясно с лидерството си

Кадър Канал 3

Президентът стана президент посредством политическото си наличие като политическа партия. Той влезе като безапелационен избор да бъде политически конкурент, а не държавен глава, който би трябвало да бъде обединител на нацията. Това заяви в предаването на Канал " Офазнива с Любо Огнянов ", Антоанета Христова, политически психолог по Канал 3

" Той избра борбата. Съвсем естествено е напрежението да се повдигне съществено и да има борба сред политически институции с наближаването на изборите. Той иззема функционалностите на Българска социалистическа партия. Отношенията му с Българска социалистическа партия е като едно комплицирано танго. Българска социалистическа партия обаче е в тежка обстановка. Българска социалистическа партия не е наясно с бъдещото си водачество. Радев изземва обстановки, които Българска социалистическа партия може да отиграе ", добави тя.

" Много е значимо кой ще е водачът в Българска социалистическа партия ", сподели Христова. " В Българска социалистическа партия се осъзнава, че имат потребност от личен претендент за президент. Към днешна дата Румен Радев не знае какво ще прави ", разяснява Христова. Той няма желание да прави партия, той желае да ръководи процеси в публичното мнение, изясни политическият психолог.

" Има утвърждение към интензивността на прокуратурата ", акцентира Христова.

Хората не се задълбочават в тези чатове, само че си споделят: И тук има проблем. В позиция на секретар има опция за въздействие ", съобщи Христова по отношение на позицията на Пламен Узунов като секретар в президентската институция.

" Слави Трифонов е друга опера в политиката ", разяснява тя. Той няма политическо обръщение, то е популистко, счита политологът. Това са хора, които не се интересуват съществено от политика, уточни още тя.

" ГЕРБ имат мощен водач, който ръководи рецесии. Лицата, които ръководят тези политики, би трябвало да основават чувството, че правят работа ", съобщи Христова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР