Кадър: Канал 3Партия АБВ поиска оставката на вицепремиера и министър

...
Кадър: Канал 3Партия АБВ поиска оставката на вицепремиера и министър
Коментари Харесай

Румен Петков запали ефира за бойните самолети: Здравето и животът

Кадър: Канал 3

Партия АБВ изиска оставката на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов поради решението му за осъществен ремонт на бойните самолети L-39, който слага под риск живота на българските военни водачи. " Оставка, несъмнено! Не може министърът да слага под подозрение здравето и живота на българските бойни водачи, не може да вземе решение, за което производителят на самолетите да споделя, че има " фалшифицирани, към този момент използвани или по различен метод нелегално набавени създадени аварийни елементи “. Това съобщи в  " Офанзива с Любо Огнянов "  по Канал 3 водачът на АБВ Румен Петков, като сподели и писмо, което е пратил съответно до премиера и до ръководителя на Народно събрание.

" Това желая да го видят нашите фенове, тъй като то демонстрира по какъв начин управлението на Министерството на защитата слага под въпрос качеството на ремонта на самолетите L-39, и от страна на Чехия написа, че за тях е избран реализатор, който не може да подсигурява положителния ремонт. И чешката страна, един от производителите на тези самолети, са единствените, които могат да го създадат ", изясни Румен Петков. 

" Всякаква друга интервенция (а министърът на защитата с негова глоба е излъчил различен индивид за ремонта), води до опасност за живота на българските летци. И всички би трябвало да знаят, че това става с персоналното съучастничество на министъра на защитата. Тези, неговите съпартийци, всеки от тях би трябвало да си отговори на въпроса: този като министър на защитата слага под подозрение живота на българските бойни водачи, хора, които са взели доста тежък персонален избор за професионалната си, житейската си, за патриотичната си реализация. Един политик слага под подозрение живота им, и мисля, че ние, българите, би трябвало да реагираме на това по един подобаващ, заслужен метод ", акцентира Румен Петков.

Лидерът на АБВ увери, че този случай не е част от почналата през вчерашния ден акция за  Местни избори 2019.  

" Не, просто в този момент ми е предоставено писмото - преди двайсетина дни, и аз напълно правилно първо го изпратих на министър-председателя и на ръководителя на Народното събрание с вярата да стигне до всички парламентарни групи. За страдание от на никое място никаква реакция, по тази причина си разрешавам да го кажа обществено ", сподели Румен Петков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР