Кадър: Канал 3Още в началото на днешното пленарно заседание соцлидерката

...
Кадър: Канал 3Още в началото на днешното пленарно заседание соцлидерката
Коментари Харесай

Нинова попиля управляващите за шпионския скандал и свободата на словото: Премиер или сламен човек

Кадър: Канал 3

Още при започване на днешното пленарно съвещание соцлидерката Корнелия Нинова атакува ръководещите в декларация от името на Българска социалистическа партия. Тя упрекна премиера, че погазва свободата на словото и го подлага на критика за мненията за шпионския скандал и влизането ни в Шенген, съобщи Дарик.

" Днес е денят, в който всички да се противопоставим на през вчерашния ден, когато беше свалена от ефир Силвия Великова, да се противопоставим на оня ден, в който журналистът Юрий Борисов беше отведен с белезници на разпит като очевидец, да се противопоставим на 30 август, когато министър-председателят Бойко Борисов изключи микрофоните на публицистите в Министерски съвет. Вчера беше опозицията, през днешния ден е публицистиката. Утре кого, уважаеми ръководещи и господин Борисов, ще дискредитирате? ", попита Корнелия Нинова.

Тя прикани и всеки българин, който има неуместен въпрос към премиера, да го зададе в обществените мрежи или в писмо до Министерския съвет. Нинова подлага на критика Бойко Борисов и поради думите му, че има растеж на стопанската система. По думите й работодателите настояват тъкмо противоположното - има спад на износа и на индустриалното произвеждане.

За Шенген пък Борисов имал друго мнение - първо споделил, че се отхвърляме от Шенген, а след няколко дни - че желаеме да влезем в бъдеще. Червената шефка настоя още, че няма по какъв начин министър председателят да не е знаел за шпионския скандал и да е научил от медиите.

" ДАНС и Министерство на вътрешните работи са на директно послушание на министър-председателя. Или ДАНС и Министерство на вътрешните работи са Ви уведомили и вие излъгахте, или двете служби не са Ви уведомили и въпросът е за какво тогава сте там? Премиер или сламен човек и службите вършат нещо зад тила ви? ", отсече Нинова.

" Свободата няма цвят и за нея би трябвало да водиме война всеки ден и дружно ", приключи декларацията си соцлидерката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Korriban (преди 40 секунди) Рейтинг: 7317 | Одобрение: 4567 Долу комунягите! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР