Кадър: Канал 3Няма система без пропуски. Трябва да се види

...
Кадър: Канал 3Няма система без пропуски. Трябва да се види
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Оставката на всеки министър трябва да стърчи от джоба му

Кадър: Канал 3

Няма система без пропуски. Трябва да се види къде са те и да бъдат изчистени в бъдеще. Това сподели в предаването " Офанзива " на Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков във връзка случаите с избягалите пандизчии и импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение на тематика " Сигурност ", написа novini.bg.

Тук отношение има и Министерство на вътрешните работи, и Министерството на правораздаването, добави той. Ненков съобщи, че оставката на всеки министър би трябвало " да стърчи от джоба му ", само че посочи, че ПГ на ГЕРБ стои и зад вътрешния министър Валентин Радев, и зад правосъдния министър Цецка Цачева.

Хубаво е, че избягалият от Ловешкия затвор беше хванат, сигурен съм че ще бъде хванат и избягалият от Централния софийски затвор, съобщи Ненков.

Системата за сигурност е доста сложна и би трябвало поетапно да се върви към нейното реформиране, уточни депутатът от ГЕРБ.

С вота на съмнение задачата на Българска социалистическа партия не е да има спор по тематиката, а да се сипят обвинявания, без никакъв положителен резултат за страната, кза още Александър Ненков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР