Кадър: Канал 3Никакви паралели няма между Румен Радев и Мая

...
Кадър: Канал 3Никакви паралели няма между Румен Радев и Мая
Коментари Харесай

Атанасова разкости Манолова и президента Радев и разкри ще падне ли правителството

Кадър: Канал 3

Никакви паралели няма сред Румен Радев и Мая Манолова, тъй като Мая Манолова е толкоз ясно обагрен партиен претендент, и то обагрен в кърваво алено. Такава характерност направи на някогашния омбудсман като самостоятелен претендент за кмет на София Десислава Атанасова, народен представител от ГЕРБ, в предаването на Канал 3 " Офанзива с Любо Огнянов ".

Аз постоянно си я представям с аления потник на Бузлуджа с надпис " Шанс за Орешарски ", или фотографията й с братя Галеви. Или по какъв начин не можеше да влезе в такси в центъра на София, тъй като я освиркваха протестиращи, добави Атанасова.

" Първо не знам и дали някой посочи чий претендент е госпожа Манолова. Тя доста се дистанцира от Българска социалистическа партия, само че този човек беше в 3 мандата поред от партията.

Бих споделила, че ще бъде обидно за така наречен десница от София да избере ляв претендент.

Просто, в случай че можеш да си направиш някакъв фейслифт или ежедневна прическа, то политически лифтинг даже да опиташ да си направиш, си прекомерно позната и с на моменти абсурден бекграунд в биографията си, с цел да твърдиш, че си самостоятелен, цивилен претендент, или претендент на десницата ", уточни още Десислава Атанасова.

Тя добави, че е подготвена да изброи най-малко 68 неща, по които Йорданка Фандъкова превъзхожда Мая Манолова като претендент за кмет.

" В момента са 20 претендентите за кмет на София, всяка коалиция или партия е предложила най-подходящия за нея.

Това, че зад госпожа Манолова има някакъв чудноват хибрид, това е нейна работа.

госпожа Фандъкова стои ГЕРБ и достоверната десница - Съюз на демократичните сили, и това към този момент работи ", сподели Десислава Атанасова.
 
" За късия й престой като омбудсман имаше опция да покаже и свои други качества. Но има неточност и за качествата й, тъй като доста от идеите, от решенията, не се дължат на нейните старания, а тъй като изпълнителната и законодателната власт са подхванали ограничения ", натърти Атанасова.

" Да, тя може да е работила като катализатор, само че без изпълнителната власт, без министър-председателя, без законодателната власт, какво щеше да реализира? Нищо.

Ако не беше поддръжката на изпълнителната власт, на законодателната власт - в Народното събрание всички обществени планове, които ние гласувахме, всички претенции на госпожа Манолова, станаха в отсъствието на Българска социалистическа партия ", напомни депутатът от ГЕРБ за излизането на социалистите от Народно събрание.

На въпрос на водещия Любо Огнянов дали възможна загуба на изборите в София няма да провокира рухването на държавното управление, Десислава Атанасова отговори:

" Категорично не считам, че ще има смяна в София. Аз съм уверена, че всички жители на столицата виждат какво се случи в мандатите на госпожа Фандъкова, скърбя, че нямаме време да възразявам на казаното от господин Проданов, за превоза, за метрото.

Всъщност бях чула нещо като слоган на госпожа Манолова, че ще разрушава тухла по тухла модела на ръководство на Столична община. Кое ще разрушава? И за кой другарски кръг приказва?

Много е забавно е да разберем кой е приятелският кръг на госпожа Манолова, циркулират фотоси от Дупница, с братя Галеви ", натърти още Десислава Атанасова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР