Кадър: Канал 3Не видях нито БСП, нито ГЕРБ, нито друга

...
Кадър: Канал 3Не видях нито БСП, нито ГЕРБ, нито друга
Коментари Харесай

Аталай: Покрай Закона за вероизповеданията важните неща остават на заден план

Кадър: Канал 3

Не видях нито Българска социалистическа партия, нито ГЕРБ, нито друга партия да е излизала с позиция за изказванията на Чавушоглу  за българския Закон за вероизповеданията, с изключение на с претенции на обособените водачи. Още първия ден Мустафа Карадайъ излезе със мнение, че не е имало никакъв напън, а участниците в правенето на законопроекта не сме имали външен напън

Това сподели Рамадан Аталай от Движение за права и свободи в ефира на предаването ” Беновска пита ” по Канал 3 и изясни, че по време на изработването на Закона всички вероизповедания са поискали да имат държавно финансиране.

Правилно е всяка страна да финансира вероизповеданията си. Този законопроект в съществени линии обрисува посоката, по която страна да подкрепя вероизповеданията си, сподели още той.

Всевишният е едни, дали е Алах или Бог. Вярата! Всеки има избрана религия, съобщи Аталай.

През годините Движение за права и свободи потвърди, че сме за единството на България. Движение за права и свободи е с всички, които виждат евроатлантическата ориентировка на България, сподели още Рамадан Аталай.

Времето е такова, че всеки се пробва да търси гръмоотвод, с цел да събира повече ябълки, опитът Движение за права и свободи да се трансформира в гръмоотвод, с цел да изкараш няколко гласа повече, не е политика, безапелационен бе той.

Покрай Закона за вероизповеданията, значимите неща остават на назад във времето. Земеделците са в тежко състояние. Хората няма къде да си продадат слънчогледа, няма къде да си продадат тиквеното семе. Трябва да европейските пари да стигат до производителите. Вместо да получат парите си през февруари, те ги получават юни, теглят заеми, разкри Рамадан Аталай.

Да обърнем внимание на земеделските производители, прикани Аталай.

Още нямаме дата, на която да обявим европейската си листа, сподели той и разяснява листата на ГЕРБ като същата, като предходната. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР