Кадър: Канал 3Напрежението в Народното събрание се покачи след изявление

...
Кадър: Канал 3Напрежението в Народното събрание се покачи след изявление
Коментари Харесай

Депутат с гневна реч в парламента: Г-жо Караянчева, поканете г-н Борисов, за да ни каже какво се случва в държавата

Кадър: Канал 3

Напрежението в Народното събрание се повиши след изказване на Георги Свиленски. Депутатът от Българска социалистическа партия остана неудовлетворен от чуването на вътрешния министър и шефа на ДАНС за шпионския скандал, както и от отсъствието на Бойко Борисов, който трябваше да вземе отношение по наболялата тематика. По-рано Цвета Караянчева разкри, че премиерът е бил уведомен за днешното съвещание, само че е бил възпрепятстван да участва поради задължения. 

С изострен звук от трибуната Свиленски прикани Цвета Караянчева да предложения Борисов в комфортно за него време, да пристигна и да изясни какво се случва в страната.

Ето какво сподели Свиленски по Канал 3:

„ Всички видяхме сутринта, равнището на доверие на българския парламент е под 15%.

Лошото е, че ние сами си го вършим и сами вършим по този начин, че българските жители да не ни почитат, а и самите ние да не се почитаме.

И г-жо ръководител, вие като ръководител на Народното събрание, апелирам в действителност да положите старания за повишение на престижа на институцията, по тази причина народните представители да не се самоунижават и когато има подобен значим проблем в страната, подобен значим проблем, който има и интернационален отзив, ние тук да се скриваме сред тези четири стени и да  принуждавате министъра на вътрешните работи и шефа на ДАНС да приказват неща, които към този момент са ги споделили към този момент по медиите, дори и в стеснен размер.

Поискахме да пристигна министър-председателя, имаме опция, а и вие имате опция към момента, да поправите тази неточност, която направихме доскоро, и в комфортно време на господин Борисов, може да е по-късно денем, може на следващия ден сутрина, когато няма задължения, да го поканите на закрито съвещание, да осведоми българското национално посланичество какво става в страната и по какъв начин в 7 часа сутринта се арестуват български жител като очевидци. Не като подсъдими, не като обвинени, а като очевидци.

На тези въпроси някой би трябвало да даде отговор. Хората, които поканихте, не дадоха отговор.

Български публицисти, почтени български гражданини, отвеждани в 7 часа сутринта пред техните фамилии, с белезници на ръцете. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР