Кадър: Канал 3Министър Младен Маринов обяви на брифинг, че постигат

...
Кадър: Канал 3Министър Младен Маринов обяви на брифинг, че постигат
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов: Ало измамници се обаждат в МВР и използват моето име

Кадър: Канал 3

Министър Младен Маринов разгласи на брифинг, че реализират положителни резултати в битката с Ало измамници и чака до месеци да имат още по-сериозни резултати във връзка с самите уредници на телефонната мафия. Вътрешният министър призна, че Ало измамници са се обаждали даже в Министерство на вътрешните работи и от негово име в родния му край.

Ето какво съобщи Младен Маринов:

„ Ало измамници се се обаждали и в Министерство на вътрешните работи, само че се отхвърлят сега, в който усетят, че не се получава. На мен персонално не са ми се обаждали, само че са се обаждали от мое име в обитаемото мяста, където съм роден и живял.

Борбата с Ало измамници ще е дълъг развой, и вие като медии сте мощен лост. Аз персонално считам, че интензивността от ваша страна, води до понижаване на случаите, когато тези измами са сполучливи, тъй като те всекидневно пробват, само че когато попаднат на човек, който е осведомен от медиите по метода, по който ще се извърши измамата, постоянно не се получава.

Ние имаме основани специфични звена в Главна Дирекция Национална полиция и три регионални дирекции, където считаме, че са центровете, където се генерира тази незаконна активност. За страдание, знаете, че те употребяват територията на прилежащи страни, употребяват проблемите и разликите в законодателствата на тези страни, с цел да правят тази незаконна активност.

Мисля, че имаме положителни резултати, от ден на ден подвигаме равнищата, до които стигаме при следствие на всеки съответен случай, уповавам се до месеци да имаме и по-сериозни резултати във връзка с самите уредници. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР