Кадър: Канал 3Лидерът на ВМРО Искрен Веселинов даде пресконференция, тъй

...
Кадър: Канал 3Лидерът на ВМРО Искрен Веселинов даде пресконференция, тъй
Коментари Харесай

Искрен Веселинов изригна: Превръщат политиката в един мръсен разкалян терен!

Кадър: Канал 3

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов даде конференция, защото не приема по метода, по който се развива акцията за евроизборите.

Ето какво сподели Веселинов:

„ Причината да свикаме тази конференция и опцията да създадем една законодателна самодейност, е духът, в който се развива тази предизборна акция.

В последните години все по-често сме очевидци на едно неподустимо държание на политици, които страдайки от липса на хрумвания, страдайки от липса на достижения и на каузи, които да отчетат пред гласоподавателите, избират да изричат неистини към съперниците си и се пробват да трансфорат политиката в един замърсен глинест терен, в който съревнованието е кой е по-кален. Често, кой е по-кален, зависи от това кой е по-окален, т.е. против кой се приказват повече неистини и други обидни квалификации.

Това е неприемливо и демонстрира липса на отговорност на огромна част от политическата класа. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР