Кадър: Канал 3Кой отвори изборния кодекс и кутията на Пандора?

...
Кадър: Канал 3Кой отвори изборния кодекс и кутията на Пандора?
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: 80 % от българите смятат, че изборите са опорочени

Кадър: Канал 3

Кой отвори изборния кодекс и кутията на Пандора? Убедени сме, че би трябвало машинно гласоподаване. 80 % от българите считат, че изборите са опорочени.  Навсякъде могат да станат фалшификации. Когато се преброяват бюлетините съм виждал по какъв начин ръководителят и членовете споделят да речен, че хикса не е тъкмо хикс, до момента в който при машинното гласоподаване няма такива неща, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3, Филип Попов от Българска социалистическа партия.

Самия резултат от машината няма по какъв начин да се манипулира. Всички оферти, които дадохме за изборния кодекс, не бяха признати. Всички тези неща водят до извода, че изборите ще се фалшифицират. Обмисляме конституционно искане, дали ще е във връзка с преференциите, или за ЦИК, следва да се реши, сподели още той.

Голяма част от нашата парламентарна група са влезнали от преференции. За преференциите по класификация 15-15 или 10-10 е замазване на очите на хората. Човек има право на избор и би трябвало да знае, че когато е дал своя вот, неговия глас ще се зачете действително. Мисля, че отдалеченото гласоподаване е нещо положително. В Германия, Франция да вземем за пример също пазаруването и продаването на гласове е закононарушение, само че те там не знаят за този феномен, тъй като не им се е случвал, сподели Попов.

С Движение за права и свободи постоянно сме били публично в коалиция. Сега има сделки в колоарите и това демонстрира, че настоящето ръководство не е  устойчиво. По отношение на Движение за права и свободи, позицията ни за секциите в чужбина постоянно е била друга. Ние имаме разнообразни отзиви и за преференциите. Реалните планове на ГЕРБ са да запазят властта непременно, сподели още той. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР