кадър Канал 3Десницата подкрепя можещите, знаещите и предприемчивите хора за

...
кадър Канал 3Десницата подкрепя можещите, знаещите и предприемчивите хора за
Коментари Харесай

Румен Христов: Какъв е протестът, щом зад него стоят Манолова, БСП и президентът? Ляв, разбира се

кадър Канал 3

Десницата поддържа можещите, знаещите и предприемчивите хора за разлика от левицата, която им лишава всичко. Що се отнася до ДСБ, би трябвало да спрем към този момент да ги назоваваме десница, тъй като те са претопени и де факто изпаднаха като вероятен индивид от десницата. Това разяснява в студиото на " Офанзива "  по Канал 3 ръководителят на СДС Румен Христов, съобщи вести.бг.

,,Протестът несъмнено е ляв. Вижте единствено какви хора стоят зад него – Александър Томов, Мая Манолова, Татяна Дончева, президентът, Българска социалистическа партия, " Възраждане "... тъй че това е ляв протест и да не заблуждават жителите, че са от десницата``, отсече Христов.

Моето огромно безпокойство за бъдещето ръководство е не толкоз идването на власт на Българска социалистическа партия, които за следващ път биха разорили страната, що се касае за геополитическата ориентировка на България. В левицата се слага под подозрение участието на България в НАТО и Европейски Съюз, приказва се за анулация на глобите против Русия, акцентира водачът на Съюз на демократичните сили.

По думите му идейната коалиция с Политическа партия ГЕРБ е вярна.

Остават по-малко от пет месеца до изборите. ГЕРБ ръководи от 10 години, та белким не може да се изтърпи още пет месеца?! Вижте, всичко е с цел да бъде образуван длъжностен кабинет от Румен Радев, смята Румен Христов.

,,Не можеш да смениш система или модел, в случай че продължаваш да работиш по същите правила, тъй че дано да се смени Конституцията и да бъде свикано Велико национално заседание, щом хората желаят да се смени системата``, добави още Христов.

По отношение на избора за президент ръководителят на Съюз на демократичните сили предложи президентът у нас да се избира не посредством избори, а от Народното събрание с 2/3 от народните представители, както е в множеството европейски страни.

Не, Съюз на демократичните сили не се разпада. Това е част от някогашното управление на Съюз на демократичните сили, това са едни хора, които съумяха да " затапят "  организацията и се надявам да тръгнем по-лесно, когато в този момент тях ги няма, отговори Румен Христов на въпрос по отношение на това, че стотици членове на Съюз на демократичните сили в Пловдивско минаха в партията на Цветан Цветанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР